Kopieer beleggers

Op eToro het grootste prijswinnende Fintech Beleggersnetwerk ter wereld met miljoenen beleggers. Kopieer eenvoudig beleggers van jouw keuze. Ga zelf beleggen, kies en kopieer de beste beleggers met 1 klik en maak automatisch hetzelfde rendement. Oefen eerst met 100.000 fictief geld of start in het echt vanaf 50 EUR. Een rekening is gratis en je betaalt geen beheerkosten. Ontdek meer over eToro.

Kopieer beleggers automatisch

Maak contact, zoek en volg beleggers met aantrekkelijke rendementen en lage risico’s. Alle informatie over de beleggers kun je makkelijk en direct vinden. Kijk wie aansluit bij jouw strategie en welke stijl het beste bij jou past. Klik op “Copy” en je belegt zoals hem of haar helemaal automatisch. Wil je het eerst proberen? Open een demo account.

In totaal heb je de mogelijkheid om tot 20 beleggers te kopiëren. Profiteer ook van de modernste en prijswinnende technieken. Start vandaag met het nieuwe beleggen en ontdek alle mogelijkheden. Kijk hoe de beleggingen automatisch worden gekopieerd naar jouw rekening en beheer je beleggingen op een simpele en transparante manier via de app op telefoon tablet of op laptop en desktop.

Gebruik de beste beleggers in jouw voordeel

Ga zelf beleggen of kopieer eenvoudig de beleggingen van de beste beleggers en traders op het Beleggersnetwerk en maak automatisch dezelfde winsten. Beleggen op een netwerk is de nieuwste en meest interessante manier om toegang te krijgen tot de financiële markten. Het opent de markten voor iedereen. Je hoeft geen professional te zijn om te beleggen als een professional. Kopieer de beste beleggers en traders en profiteer automatisch mee van hun succes. Lees meer over hoe je zelf snel kunt beleggen en de beste beleggers kopieert. Maak verbinding met anderen om te discussiëren, handelen, investeren, leren en deel kennis met het hele netwerk. Gebruik de optie Copy People om de beste beleggers en traders te vinden. Van nu af aan kun je met 1 klik iedere belegger kopiëren die je wilt. Zorg ervoor dat je het profiel van iedere belegger checkt, bekijk het portfolio, de statistieken en aantal kopieerders. Open een account

Een groep beleggingen of beleggers kopiëren met CopyPortfolio

Met CopyPortfolio heb je de mogelijkheid om een groep beleggingen te kopiëren. In feite een soort beleggingsfonds maar dan tranparanter en flexibeler. Naast eToro zijn er ook nog andere Beleggersnetwerken waar je eenvoudig beleggers kunt kopiëren zoals Trade360 en Ayondo en ZuluTrade. Het innovatieve handelsplatform van Trade360 maakt gebruik van geavanceerde gegevensanalysetools en handelstechnieken om de kennis en de wijsheid van een grote groep handelaren te benadrukken. Door handelaren, bewegingen en het gedrag van de groep in real time te laten onderzoeken, krijgen ze de tools om markttrends sneller en nauwkeuriger te herkennen.