Leren beleggen

Leer beleggen of je nu een beginner bent of een professional, je vindt relevante antwoorden op jouw vragen over beleggen in het Education Center. Op het grootste Beleggersnetwerk ter wereld kun je eenvoudig andere beleggers volgen, vragen stellen en van elkaar leren. Ontdek meer over eToro om beter te leren beleggen.

Leren beleggen op het beleggersnetwerk

Het eToro Education Center biedt je een heleboel tools aan (videos, handleidingen, webinars en meer) samen met simpele, duidelijke handleidingen om je te helpen en meer te leren over social beleggen en kopiëren van de beste beleggers. Maak eenvoudig contact met beleggers en kopieer de beste beleggers met Social Trading en Copy Trading snel en simpel. Met Social Trading profiteer je optimaal van de financiële markten. Wil je dit ook proberen op dan vrijblijvend een demo account.

Je hoeft geen professional te zijn om te beleggen zoals een professional doet. Je kunt precies zo succesvol beleggen als de belegger die je kiest met Copy people. Dan kopieer je volledig automatisch de beleggingen van de beste beleggers en maakt precies hetzelfde rendement. Makkelijke en snel. Benieuwd naar alle mogelijkheden van social beleggen? Lees meer en kopieer de beste beleggers ter wereld. Uw kapitaal loopt risico.