Rendement beleggers

Beleggersnetwerken zoals eToro bieden de unieke mogelijkheid om zelf te beleggen en beleggingen van de beste beleggers met 1 klik te kopiëren. Bekijk hieronder de rendementen van populaire beleggers op het Beleggersnetwerk. Kopieer deze beleggers eenvoudig en maak automatisch hetzelfde rendement. Start met een gratis rekening en oefen met 100.000 of beleg vanaf 50 EUR zonder beheerkosten. Ontdek meer

Zelf beleggen en beleggers kopiëren

Beleggen op een Beleggersnetwerk is de nieuwste en meest interessante manier om toegang te krijgen tot de financiële markten. Het opent de markten voor iedereen. Beleggers in de hele wereld worden door een Beleggersnetwerk met elkaar verbonden.

Maak contact met elkaar door te discussiëren, handelen, investeren, leren en deel je kennis met heel het netwerk. Beleggers gebruiken elkaars vaardigheden en kennis om samen betere beleggingsbeslissingen en de hoogste rendementen te maken.

Via de beleggingsapps heb je op ieder moment toegang tot alle markten. Start met 100.000 op een demo account of beleggen vanaf 50 EUR. Beleg in aandelen, indexen, crypto’s, valuta en grondstoffen.

Kopieer eenvoudig de beste beleggers

Ook kun je heel simpel de beleggers kopiëren. Maak gebruik van het meest moderne platform en de social media mogelijkheden! Het is mogelijk om eerst met fictief geld te oefenen of vanaf 50 EUR zelf beleggen in het echt.

Een belegger kopiëren kan ook en kopieer maximaal 20 beleggers op basis van jouw eigen criteria. Eenvoudig, snel en transparant. Registreer en start direct met beleggen of kopieer beleggers met een deel van je geld.

Meer Beleggersnetwerken

Trade360

Trade360 is het innovatieve handelsplatform dat gebruik maakt van geavanceerde gegevensanalysetools en handelstechnieken om de kennis en de wijsheid van een grote groep handelaren te benadrukken. Door handelaren, bewegingen en het gedrag van de groep in real time te laten onderzoeken, krijgen ze de tools om markttrends sneller en nauwkeuriger te herkennen.

IG

IG is de broker voor de serieuze en actieve belegger. Handel via het innovatieve en gebruiksvriendelijke platform in aandelen, CFD’s, Forex (valuta), Grondstoffen, Indices, Sprint Markets en meer. IG is wereldwijd marktleider in CFD’s, met ruim 40 jaar ervaring.

Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.