Populaire beleggers

Populaire beleggers zijn succesvolle beleggers die worden ontdekt door andere beleggers, die hun beleggingen automatisch kopiëren. Populaire Beleggers kunnen een maandelijks inkomen verdienen door hun talent en kennis te delen met anderen. Zo verdienen de beste beleggers duizenden euro’s per maand doordat anderen hun beleggingen kopiëren. Ontdek meer

Populaire beleggers programma
Als je een succesvolle belegger bent of wilt worden dan begin je met beleggen op eToro en meld je aan voor het Popular Investor program. Het programma bestaat uit een aantal stadia met voorwaarden waaraan je moet voldoen om betaald te krijgen. In eerste instantie moet je 3 maanden beleggen bij eToro en daarna duurt ieder level 2 maanden. Indien je uiteindelijk zoveel kopieerders hebt dat je tot de ‘Elite’ behoord zijn je verdiensten in principe onbeperkt en kun je een zeer goed maandelijks inkomen verdienen naast het rendement dat je zelf al behaald.


Verdien maandelijks $11.000 als populaire belegger
Stel je hebt 8.000 kopieerders die in totaal $6 miljoen hebben geinvesteerd door jou te kopieren. Dan krijg je hiervan 2% in een jaar dus $10.000 per maand + $1.000. In totaal dus een maandelijks inkomen van $11.000, exclusief jouw eigen rendement. In onderstaand overzicht zie je wat je ontvangt van eToro indien je op het Social Investment Network Succesvol bent. Interesse? Open een account. Uw kapitaal loopt risico.


Populaire beleggers verdienen meer
Om een Populaire Belegger te worden begin je met beleggen op het grootste beleggersnetwerk ter wereld van eToro en deel je jouw kennis met anderen. Je probeert het vertrouwen van anderen te winnen en zorgt dat anderen jouw gaan kopiëren. Je vertelt over jouw beleggingskeuzes en beantwoordt de vragen van jouw kopieerders regelmatig. Je kunt dan een percentage verdienen van jouw “AUM” (Assets Under Management). Er is geen limiet aan hoeveel je kunt verdienen, bovendien krijg je de mogelijkheid om een deel van de kosten (spread) terug te ontvangen en nog meer voordelen. Ervaar de voordelen.

Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.