Zelf beleggen

Zelf beleggen met de mogelijkheid direct contact te maken met de beste beleggers ter wereld en hun beleggingen eenvoudig kopiëren. De beste combinatie van Social Media mogelijkheden op een modern beleggersplatform. Beleggers gebruiken elkaars kennis om samen betere beleggingsbeslissingen te nemen en meer rendement te maken. Profiteer van alle mogelijkheden. Ontdek meer over eToro, het grootste Beleggersnetwerk ter wereld.

Zelf beleggen op het beleggersnetwerk

Zelf beleggen op een Beleggersnetwerk is de nieuwste en meest interessante manier om toegang te krijgen tot de financiële markten. Het opent de markten voor iedereen. Beleggers en traders in de hele wereld worden met elkaar verbonden in een groot beleggersnetwerk. Maak contact met elkaar door te discussiëren, handelen, investeren, leren en deel je kennis met heel het netwerk. Op het Beleggersnetwerk kun je zelf beleggen in valuta, aandelen, indexen of grondstoffen. Via de beleggingsapps heb je op ieder moment toegang tot alle markten.

Kopieer eenvoudig de beste beleggers

Ook kun je heel simpel de beleggers met hoogste rendement kopiëren! Je maakt gebruik van het meest moderne platform en de social media mogelijkheden. Het is mogelijk om eerst met fictief geld te oefenen of vanaf 200 euro zelf beleggen in het echt. Een belegger kopiëren kan vanaf 100 euro en je kunt maximaal 20 beleggers kopiëren op basis van jouw eigen criteria,  eenvoudig, snel en transparant.

Edelo Massagepraktijk voor soepel en gezond houden van spieren.