4 keer verdienen op een beleggersnetwerk

Beleggersnetwerken zijn voor iedereen toegankelijk. Zowel beleggers met veel ervaring als met weinig ervaring, want je kunt zelf beleggen en ook beleggers kopiëren vanaf 200 euro. Zoek eenvoudig beleggers van jouw keuze, wijs een deel van je geld toe aan deze beleggers en maak automatisch hetzelfde rendement. Naast deze mogelijkheid zijn er nog meer manieren om geld te verdienen.

Beleggersnetwerken bieden 4 manieren om geld te verdienen met beleggen. De mogelijkheden die eToro biedt als het grootste Beleggersnetwerk zijn:

  1. Social beleggen
  2. Kopieer beleggers
  3. Populaire beleggers
  4. Promoten van eToro als partner

1. Social beleggen
De eerste stap om te kunnen beleggen is het openen van een (demo) demo account bij eToro. Na de verplichte vragen over beleggingservaring en legitimatie documenten wordt je rekening bevestigd. Beginnen kan met fictief geld of direct in het echt. Daarvoor stort je eenvoudig een bedrag vanaf 200 euro. Daarna kun je beleggen in aandelen, indexen, valuta grondstoffen en cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum. Beleggen kan via desktop, laptop, tablet of mobiel via de een zeer gebruikersvriendelijke app. Allemaal erg eenvoudig en snel in gebruik.

Beleggen doe je in CFD’s, een soort opties zonder einddatum waarmee je met een hefboom kunt beleggen. Je deze zo instellen dat je weinig of veel risico loopt. Zodra je een positie hebt ingenomen kun je direct kiezen voor een stoploss en take profit, zodat je een mogelijk verlies of winst kunt instellen op het niveau dat je wilt. Verder kun je op ieder moment je positie sluiten. Onze ervaring is dat dit allemaal heel goed en eenvoudig werkt. Ook heb je ook toegang tot grafieken en belangrijker nog je kunt eenvoudig contact leggen met andere beleggers en informatie delen of volgen van anderen. In dit opzicht is eToro vernieuwend en zoals Social Trading al zegt een mooie combinatie van social community en handelsplatform.

2. Kopieer beleggers met Copy Trading
Kopiëren van beleggers met Copy Trading is een unieke mogelijkheid om beleggers te zoeken op basis van jouw eigen criteria. Je kunt zoeken op aantal winstgevende trades, aantal copiers, aantal winstgevende weken, rendement van afgelopen maand, halfjaar of jaar en nog veel meer. De ‘Copy People’ optie werkt fantastisch en als je verschillende zoekcriteria probeert zie je meest geweldige rendementen. In de praktijk blijkt dit ook meteen de grootste valkuil, want net als alle andere vormen van beleggen is het belangrijk om goed te kijken naar risico, historie en rendement. Onze ervaring is dat je moet zoeken op beleggers of traders die minimaal 1 tot 2 jaar jaar goed presteren tegen een acceptabel risico. Het is ook aan te reden om meerdere beleggers eerst een tijdje te volgen voordat je kopieert. In het begin we zeker 30 beleggers geprobeerd waarvan er uiteindelijk maar 1 of 2 echt langdurig goed wisten te presteren. Op basis van deze ervaring houden wij een lijst bij met de beste beleggers die we regelmatig publiceren op deze site in de Beleggen Top 10. Hierin wordt duidelijk dat er wel degelijk een groep beleggers is te vinden die structureel een heel goed rendement weet te realiseren. Proberen kan gratis met een demo account

3. Gekopieerd worden als Populaire belegger
Als je zelf een succesvolle belegger bent is het verstandig goed om je aan te melden via de eToro website voor het Popular Investor program. Het programma bestaat uit een aantal stadia met voorwaarden waaraan je moet voldoen om betaald te krijgen. Indien je uiteindelijk zoveel kopieerders hebt dat je tot de elite behoord zijn je verdiensten in principe onbeperkt en kun je een goed maandelijks inkomen verdienen naast het rendement dat je zelf al behaald. In onderstaand overzicht zie je wat je ontvangt van eToro indien je op het Beleggersetwerk succesvol bent. Interesse? Ontdek meer

4. Promoten van eToro als partner
Behalve zelf beleggen, kopiëren van beleggers en als succesvolle belegger gekopieerd worden heb je ook de mogelijkheid om je aan te melden als partner. Je krijg dan toegang tot de partner omgeving met marketing materiaal zoals landingspagina’s url’s, banners, widgets en video’s. Met deze materialen kun je eToro promoten via jouw eigen website of social media. Indien iemand besluit klant te worden krijg je daarvoor een vergoeding. Zie hieronder een aantal voorbeelden van de materialen. Klant worden, klik dan om 1 van deze materialen. Aanmelden

Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.