Automatisch beleggen en beleggers kopiëren

De overeenkomst tussen kopiëren van beleggers en automatisch beleggen is dat je heel eenvoudig de beste beleggers en hun beleggingen kunt kopiëren. Met Copy Trading op eToro is het mogelijk tot wel 20 beleggers te kopiëren met een deel van je geld. Meer weten

De beste beleggers vinden en kopiëren

De grootste moeilijkheid is het vinden van beleggers die over langere periode consistente hoge rendementen maken tegen een acceptabel risico. Wij houden een lijst bij van zo’n 30 succesvolle beleggers die tamelijk constant een hoog rendement behalen. Op basis van deze lijst publiceren we regelmatig de top 10 Beste Beleggers en een aantal van de beleggers realiseert presteert een constant hoog rendement. Bekijk hieronder zelf de profielen en rendementen.

Social Trading versus Automatisch beleggen

eToro is een Social Investment Network waar je zelf kunt beleggen of beleggers kunt kopieren. Een iets andere vorm is automatisch beleggen. Je kopieert dan een systeem of een professional met een vast bedrag.  Dit bedrag is vaak een paar duizend euro, terwijl je op een Social Investment Network vanaf 50 euro kunt beleggen en veel meer keuze hebt. Door deze keuzes is het ook lastiger om de juiste belegger te vinden. Bij Automatisch Beleggen is er vaak al een eerste screening geweest van de belegger.

Het voordeel van het nieuwe beleggen met Social Trading is dat je meer mogelijkheden hebt om een stoploss in te schakelen of te stoppen met kopiëren wanneer je dat wilt. Je belegt met de modernste tools waaronder gebruikersvriendelijke apps. Op een Social Investment Network combineer je Social Media mogelijkheden met het nieuwste handelsplatform. Wil je meer weten over automatisch beleggen? Kijk dan op BeursVos voor gratis informatie over Automatisch Beleggen met het hoogste rendement.