Hoe werkt het nieuwe beleggen met Social Trading?

Met Social Trading maak je simpel en snel contact met de beste beleggers en kopieer je eenvoudig en automatisch hun beleggingen. Gebruik de kennis van de beste beleggers op het netwerk snel en simpel. Open een demo account en begin met oefenen of ga direct beleggen en kopieer meteen in het echt. Als je echt wilt gaan beleggen stort je een minimum bedrag van 200 euro.

Makkelijk zelf beleggen met Social Trading
Wat jouw financiële doel of stijl ook is, het nieuwe beleggen gaat zeker jouw beleggingservaring verrijken. De basis functie van het Social Investment Network is om live informatie van beleggingsactiviteiten te leveren. Dat betekent dat je op ieder moment ziet wat alle beleggers doen op de financiële markten. Informatie is macht en als je geïnformeerd wordt wat andere beleggers en traders doen krijg je belangrijke insight informatie over markt trends innovatieve strategieën en beleggersideeën. Social beleggen was nog nooit zo snel en simpel.

Volg de beste beleggers
Natuurlijk zul je in de markt activiteit van de ene belegger meer geïnteresseerd zijn dan in de andere.  Dat kun je doen door te kiezen voor “Follow” de beleggers of traders die je interessant vindt. Je kunt ook meer informatie krijgen van elke belegger of zelfs persoonlijk in contact komen via het persoonlijke profiel. Als je niet zeker bent welke belegger je wilt volgen, gebruik dan de rankings of de “Copy People” om op het network te zoeken naar de beleggers volgens jouw voorkeuren. Proberen? Open vandaag vrijblijvend een demo account.

Kopieer eenvoudig beleggers met het hoogste rendement
De meest directe manier om te profiteren van het nieuwe beleggen met social trading is door te kopiëren. Als je een veel belovende belegger ontdekt in je live feed, in de investor rankings, of door gebruik te maken van Copy People, kun je beslissen om een bepaald percentage van je geld toe te wijzen waarmee je een belegger met het hoogste rendement gaat kopiëren. Alles wat je hoeft te doen is te klikken op “Copy” en het bedrag te kiezen waarmee je de beleggingen automatisch wilt gaan kopiëren.

Zelf in controle met Copy Trading
Je kunt zelfs beslissen om je hele account te gebruiken om andere traders en beleggers te kopiëren door gebruik te maken van Copy Trading! Het beste onderdeel van CopyTrader is dat je volledig in control blijft omdat je de het kopiëren kunt pauzeren, een Copy Stop Loss kan plaatsen, of eenvoudig het kopiëren kan stoppen wanneer je maar wilt.