Profiteer van beleggingen in Bitcoin en Ethereum

Op eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld kun je beleggers zoeken, volgen en kopiëren. Zo zijn er inmiddels ook een groot aantal beleggers dagelijks aan het beleggen in cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum. Hier worden tientallen en soms honderden procenten rendement mee gemaakt. Open een gratis proefaccount op eToro en begin vandaag.

Eenvoudig succesvolle beleggers vinden
Het kenmerk en tevens voordeel van een beleggersnetwerk is dat je beleggers kunt zoeken op basis van verschillende criteria. Belangrijke criteria zijn natuurlijk rendement, winstgevende beleggingen, maar ook de risk score van de afgelopen maanden. Deze risk score laat zien of de rendementen zijn behaald door veel of weinig risico te nemen. Het is op het beleggersnetwerk van eToro eenvoudig om succesvolle beleggers in cryptocurrency te vinden en deze te volgen. Je kunt contact maken en ideeën uitwisselen over de strategie en visie. Ben je enthousiast geworden over bepaalde beleggers en wil je precies dezelfde rendementen behalen dan kan dat door deze beleggers met 1 klik te kopiëren. Lees meer over kopiëren van beleggers.

Geïnteresseerd? Registreer gratis op eToro en begin eerst met een oefenaccount of start in het echt vanaf 200 euro. Eerst meer informatie over eToro lees dan verder bij klant worden.