Beleggen in Bitcoins met hulp van topbeleggers

Op het Beleggersnetwerk van eToro beleggen miljoenen beleggers waaronder vele in Cryptocurrency zoals Bitcoins, Ethereum, Ripple, Litecoin en Ripple. Heb je hier weinig verstand van, maar wil je toch profiteren van de rendementen of leren van succesvolle beleggers in Crypto’s?

Volg en kopieer dan de beste beleggers ter wereld op eToro. Het grootste beleggersnetwerk ter wereld met miljoenen beleggers wereldwijd. Begin al vanaf 200 euro of probeer het eerst met fictief geld. Ontdek meer.

Maak contact met de beste beleggers in cryptocurrency

Gebruik hun kennis en ervaring om zelf betere beleggingsbeslissingen te maken. Het is ook mogelijk om beleggers te zoeken op basis van hun beleggingen, risico en rendement. Zo zoek je de meest succesvolle beleggers in bitcoins, ripple, ethereum, maar ook in aandelen, indices, grondstoffen en valuta. 

Volg deze beleggers en kopieer hun beleggingen eenvoudig en snel, zodat je volledig automatisch precies hetzelfde rendement maakt. Eenvoudig, snel en transparant met het hoogste rendement. Proberen kan met fictief geld.

Kopieer beleggingen in Crypto’s van topbeleggers

De beleggers die het meest gekopieerd worden behalen meerdere jaren hoge rendementen en afgelopen jaar is dat meestal ook mogelijk gemaakt door beleggingen in Cryptocurrency. Op deze site publiceren we regelmatig een overzicht van beleggers met de meeste kopieerders en een hoog rendement. Op eToro kun je tot 20 beleggers kopiëren, dus een goede spreiding aanbrengen in alle beleggingen. Kopieer beleggers vanaf 200 euro. Open een demo account